Fräck ögonsminkning

Hej hej!
Kollade på lite gamla bilder och hittade en ögonsminkning som jag skulle kunna dela med mig av. Tycker att den är ganska extrem och kanske inte man kan ha under en vanlig utekväll men kan absolut användas om man vill sticka ut och om man ska på maskerad eller något liknande.
1. Man börjar att lägga en primer (hightechlighter) över hela ögonlocket från ögonfransarna till ögonbrynen. något att tänka på när man lägger primer är att men inte ska ha för tjockt lager, utan mycket tunt, annars kan det lätt bli veck i ögonskuggan när man blinkar.
2. Sedan tar du en ljus ögonskugga som du lägger intill ögonvrån och under ögonbrynet. Jag har i detta fall använt mig av en silvrig ögonskugga från MUS.
3. Efter du har lagt på den ljusa ögonskugga så tar du en ögonskugga som är en ljus färg men inte så ljus som du har i ögonvrån och under ögonen utan man skall kunna se skilnad på färgerna. Den läggaer du över hela ögonlocket men vid ögonvrån suddar du ihop ögonskuggorna så det inte blir så skarp linje, och sedan suddar du också ögonskuggan ihop med sen ljusa ögonskuggan som ligger under ögonbrynet. ( men tänk på att inte sudda ögonskuggan (3) jättehögt så det nästan rör vid ögonbrynet utan det skall vara just ovan ögonloben, då kan man istället suddan ner ögonskuggan (2) så att de suddan ihop.
4. Den sista ögonskuggan du skall använda skall vara av samma färg som (3) Men en mörkare nyans. Den ögonskuggan ska du lägga längst ut på ögonlocket och under ögat. Sen tar du och suddan linjerna så att allt för sig samman med varandra...Vi vill ju inte ha några skarpa linjer.
Efter detta så tar du en cakeeyeliner och applicera den som en vanlig eyeliner men bara över ögat inte under. Sen i slutet när man som vanligt bara har en svans längst ut på ögat så skall du förtsäatta och göra en krumelur.
Men eftersom detta är ganska extremt så skall man inte ha det på båda ögonen utan det andra ögat så gör du likadant med färgerna men i mycket mindre mängd och eyeliner skall bara vara från ögonvrån till slutet av ögat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Norrlandsmakeupomode

I DENNA BLOGG KOMMER NI KUNNA LÄSA OCH SE PÅ OLIKA MAKEUPTIPS, PLÅTNINGAR, SAMT MODE OCH MASSOR AV GLÄDJE!

RSS 2.0