En till rolig ögonsminkning

Hej hej igen!
Tänkte att jag kunde lägga ut en till rolig ögonsminkning som man kan göra när man vill ha något lite extra ute på dansgolvet. Den här sminkningen är inte lika exrem som den förra jag la upp här om veckan men det är inte en sminkning som man kanske ska ha till vardagen... HAha
Ett roligt litet kattöga..
Ni ser ett mycket simpel sminkning som blir lite speciell när man leker lite med eyelinern..
Det funkar också att ha olika färger på det .. Denna sminkning skulle passa perfekt till en snygg svart outfit :D
Ni ser att i den här sminkningen som är mörkare så har jag inte lika i ögonvrån som i den ljusa sminkningen men tyckte att det blev bättre såhär men det får man göra som man vill... :)
Såhär gör du:
1. Du börjar med att ta en ljusfärg som du lägger på hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. Om man känner för det så kan man också använda primer men i detta fall är det inte ett måste.
2. Sen tar du den färg som du vill ska vara "centrum" av sminkningen.. Som i mina sminkningar är guldbrun och svart. Den lägger du som att du ska ha ett sootat öga, d.v.s på hela ögonlocket och sen suddar du ihop färg (1) och (2) med varandra men bara just ovanför ögongloben.
Sen kommer det roliga men också det svåra, men kom ihåg som jag har sagt så många gånger tidigare övning ger färdighet. Men vi har nu kommit till att applicera eyeliner och när du lägger sen så ska du lägga en tunn linje på ovansidan av ögat och i slutet så kommer det en liten svans sen ska man göra två stycken svansar till under ögat, men viktigt att tänka på är att inte göra de helt svart utan lämna ett litet mellanrum inne i svansarna som man sedan färglägger men någon av de två färgerna som man tidigare har användt. Sen inne vid ögonvrån så får man göra som man vill antingen ha ihop eyeliner eller så delar man på den men så får man lägga till lite ljus ögonskugga i mellanrummet.
Sist har vi de två, ja vad ska man säga, fjärilarna så målar du eyeliner i två "V" och tar ögonskugga (2) längst in i V:et och sen suddan men ut det med ögonskuggan nr (1).
Vipps!!!! Nu var det klart!
Lycka till och du tveka inte att pröva det ... det är kul :D
KRAM


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Norrlandsmakeupomode

I DENNA BLOGG KOMMER NI KUNNA LÄSA OCH SE PÅ OLIKA MAKEUPTIPS, PLÅTNINGAR, SAMT MODE OCH MASSOR AV GLÄDJE!

RSS 2.0