piffa upp vardagen!

Hejsan hejsan!
Idag tänkte jag visa ett mycket enkelt sätt att göra snygga och roliga naglar till vardagen. Det här tar inte längre tid än att måla vanligt nagellack på dina naglar.
Idag ska jag visa hur man får en text på naglarna som gör dagens naglar lite roligare.. :)
Så här kan det se ut i slutändan...
Dessa saker är vad som behövs till prodjektet...
1. Ett underlack
2. Ett ljust nagellack som du trivs bra med
3. En liten kopp med sprit
4. Små urklippta bitar från en dagstidning.. Med text
5. Ett överlack
Idag har jag ett underlack som både under och överlack för mitt överlack är slut och det funkar nästan lika bra!
1. Du börjar att självklart rengöra dina naglar så du inte har något kvar från förra gången du hade nagellack. Sen så lägger du ett lager av underlack på dina naglar.
2. Efter det har torkat så tar du ett ljust nagellack som du gillar och lägg på två lager av denna. Det är viktigt att du låter nagellacket torka mellan gångerna och innan du gör nästa steg. Det som jag tycker är fint är att man tar ett nagellack som också är väldigt täckande...
3. När nagellacket har torkat så tar du och doppar ner nageln i spritkoppen....
4. Tar tidningspapperet med texten mot nageln....
5. ... och tryck fast det så att det blir blött av spriten.. Sen kan man hålla kvar det bara en kort stund innan man tar bort det försiktigt...
6. Sen tar du och blåser lite på nageln så det torkar lite innan du tillsist lägga på ett lager med överlack så att "bläcket" på nageln inte smetas ut...
7. Och volla... lite roligare naglar till vardagen :D

LYCKA TILL!!!

ps. hör gärna av er om det finns något som ni vill se något mer av tex. naglar, smink eller mode..!! :)

Död liknande sminkning

Skrämmande men lätt sminkning
Dessa bilder var till en plåtning som vi gjorde som skulle föreställa "en som har blivit kvävd i badrummet" och sminkningen här är väldigt lätt. Här behövs ingen riktigt bas utan man för direkt på ögonen. Det man gör att att måla en riktigt skarp svart linje men eyeliner här man man använda både cake eyeliner och vanlig penn eyeliner sen lägger man på lite svart ögonskugga underögonen bara för att förstärka mörknaden under ögat. Till sist tar man vanlig olivolja eller matolja beror på vad man har. och smeta in det i ansiket och lite i håret så man blir glansig och får ögonskuggan och eyelinern att smetas ut lite. Sen kan man mixtra len ljuset och sånt på datorn när bilden är klar.
Den övre bilden tog vi bara för att se hur sminket skulle se ut men blev en helt okej bild på en förskrossad person som fått sitt hjärta krossat av en väldigt speciel person tillexempel :D..
Mycket lätta sminkningar... Så testa det hemma och ta lite bilder det är roligt att pröva sig fram och tänk du kan nästan inte misslyckas på den här sminkningen... :)
KRAM på ER!

Norrlandsmakeupomode

I DENNA BLOGG KOMMER NI KUNNA LÄSA OCH SE PÅ OLIKA MAKEUPTIPS, PLÅTNINGAR, SAMT MODE OCH MASSOR AV GLÄDJE!

RSS 2.0